Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang 5% korting op je eerste bestelling met de code WELKOM5

Gratis verzending vanaf €100,-

Winkel online of bezoek onze winkels in Boxmeer, Uden, Malden of Rosmalen

Ontmoet Antoinet: Passie voor mode en een feestelijke winkelervaring

Ontmoet Antoinet: Passie voor mode en een feestelijke winkelervaring

Afkomstig uit Beers, schittert Antoinet met haar vrolijke persoonlijkheid al sinds 1 februari 2014 bij La Vie. Na enkele omwegen in andere branches vond ze al snel haar weg weer terug. Haar hart ligt immers in de modewereld. Een daar zijn we nog altijd erg blij mee!

Antoinet vindt het heerlijk om met klanten te werken. Ze houdt er enorm van om samen met de klant op zoek te gaan naar de mooiste oufits en op die manier iets voor de klant te kunnen betekenen. Daarnaast vindt ze een fijne sfeer op de werkvloer en gezelligheid met collega's heel belangrijk. Daar zet ze zich graag voor in. En met succes, klanten komen graag terug én er wordt op een fijne manier samengewerkt.

De stijl van Antoinet is veelzijdig te noemen. Ze omarmt meerdere stijlen en voelt zich comfortabel in diverse looks. Qua kleuren draagt ze het liefste zwart en naturel tinten. Haar kast hangt er vol mee! Het zal je daarom niet verbazen dat volgens Antoinet een zwarte flared pantalon een onmisbaar item in haar garderobe is. Ze ziet dit als een tijdloze klassieker die altijd stijlvol is. Daarnaast zijn haar favoriete modetrends: vegan leer, metallics en flared jeans. Ook kijkt ze nu al uit naar de komende zomercollectie. Antoinet hoopt op aparte items die eruit springen! Ook zou ze graag een lange spijkerrok en een kortere flared broek van Cambio willen zien.  

Wat La Vie volgens Antoinet uniek maakt, is de professionaliteit van het team. De benadering van de klant en de aandacht voor service creëren een uitzonderlijke winkelervaring. Bij La Vie wordt van ieder winkelmoment een FEESTJE gemaakt! 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst

Gebruik code WELKOM5 voor 5% korting op je eerste bestelling.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Uw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending! Je bent €100 verwijderd van gratis verzending.
Geen producten meer beschikbaar