Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang 5% korting op je eerste bestelling met de code WELKOM5

Gratis verzending vanaf €100,-

Winkel online of bezoek onze winkels in Boxmeer, Uden, Malden of Rosmalen

Let's celebrate! Sally 23 jaar bij La Vie!

Let's celebrate! Sally 23 jaar bij La Vie!

Ontmoet Sally!

Het lijkt als een eeuwigheid geleden, maar precies 23 jaar geleden werd Sally min of meer per toeval onderdeel van La Vie. Sally was destijds op zoek naar een nieuwe uitdaging, en de kans om tijdens de vakantieperiode nog bij Seasons te helpen, greep ze met beide handen aan. En zoals het spreekwoord zegt, de rest is geschiedenis…

Sally woont met haar man en 3 kinderen in Rijkevoort. Ze is meestal aan het werk in onze winkel in Boxmeer. Het werken met collega’s, het inspireren van klanten en het combineren van onze prachtige collectie is voor Sally nog altijd een geweldige uitdaging. Zelf houdt ze het meeste van de herfst en winter collecties, waarin je eindeloos kunt spelen met laagjes. Haar favoriete kleuren zijn groen, zwart en wit. Als je Sally al wat langer kent wist je dit natuurlijk al!

Hoewel Sally dol is op elegante hakken, hebben sneakers ook een speciaal plekje in haar hart. Ze passen perfect bij haar voorliefde voor eenvoud en casual chic. Onmisbare items in de garderobe van Sally zijn een goed zittende leren broek, een stijlvolle blouse en een tijdloos colbert.

Als je op zoek bent naar gezelligheid en oprecht stijladvies, nodigt Sally je van harte uit om eens bij La Vie langs te komen in één van onze winkels. Samen kunnen we jouw perfecte look samenstellen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst

Gebruik code WELKOM5 voor 5% korting op je eerste bestelling.

Winkelwagen

Gefeliciteerd! Uw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending! Je bent €100 verwijderd van gratis verzending.
Geen producten meer beschikbaar